En verden av underholdning

 

     
 

I Warner Bros. Discovery Norge ønsker vi å være folks førstevalg i jakten på gode opplevelser på skjermen. Som en del av et globalt medieselskap kan vi tilby en stor underholdningspakke med noe for enhver.

 
     
   

DISCOVERY + WARNERMEDIA = SANT
Warner Bros. Discovery oppstod da Discovery, Inc. og WarnerMedia slo seg sammen i 2022.

Fusjonen skapte et globalt medie- og underholdningsselskap som tilbyr publikum verdens mest varierte og komplette portefølje av innhold, merkevarer og franchiser på tvers av TV, film, strømming og spill. Det nye selskapet kombinerer WarnerMedias førsteklasses underholdnings-, sport- og nyhetsinnhold med Discoverys omfattende katalog av internasjonal underholdning, faktafilm og sport.

   
       
       
  WARNER BROS. DISCOVERY I NORGE
Her til lands driver Warner Bros. Discovery TV-kanalen TVNorge, strømmetjenestene discovery+ og HBO Max, og mye mer!

TVNorge er flaggskipkanalen vår i Norge, og er det alt startet med for over 30 år siden, 5. desember 1988. Etter hvert utvidet vi familien med en egen kvinnekanal (FEM), en mannekanal (MAX) og en «voksenkanal» (VOX). Da vi i 2013 havnet under Discoverys vinger utvidet vi flokken med bl.a. verdenskjente kanaler som Discovery Channel og TLC. I 2015 ble også Eurosport del av gjengen, deriblant kanalen Eurosport Norge. På strømmetjenesten discovery+ har vi samlet underholdningen fra våre TV-kanaler og sport, mens på HBO Max kan du strømme uforglemmelige klassikere, spektakulære historier og episke storfilmer . Vårt store spekter av innhold gjør oss til den største utfordreren til TV 2 i det norske kommersielle TV-markedet.
 
       
 


Vi skal gi folk gode opplevelser de vil dele med andre.

 
     
       
  HUMOR PÅ ALVOR
Vi ønsker å titulere oss som norgesmester i humor.

Men norgesmester er ikke noe man er, det er noe man var eller blir. Derfor jobber vi knallhardt hver dag for at TVNorge og discovery+ skal være det første stedet nordmenn går til for å finne latterkulene de trenger i hverdagen. Humor er blitt en viktig del av vårt DNA, og hos oss finner du flere av Norges fremste komikere i fri dressur.
 
       
     
  DET DU SNAKKER OM I MORGEN
Om det er Casper Ruuds finalekamp i en Grand Slam-turnering, utskeielsene i villaen på Ex on the Beach, det siste latterbrølet i Kongen befaler eller den dramatiske finalerunden i 71° nord – vi ønsker å gi deg øyeblikkene du snakker om neste gang du treffer venner, kollegaer, slektninger eller tilfeldige folk på bussen. Alle setter pris på oppturer i hverdagen, og vi vil være førstevalget når seerne søker de gode opplevelsene på skjerm.
 
     
       
  SPORT I VERDENSKLASSE OG «HOME OF THE OLYMPICS»
På discovery+ og Eurosport finner du et bredt spekter av sport - og du får muligheten til å følge golf-sensasjonen Viktor Hovland og tennis-kometen Casper Ruud på kloss hold. Discovery+ viser alle de store turneringene fra både golfens og tennisens verden. Discovery+ viser også de fleste av de store internasjonale sykkelrittene.

Discovery+ har siden 2018 vært «The Home of the Olympics», og gir deg alt fra både vinter- og sommer-OL.


 
       
       
  STORE, MEN SMÅ
Vi er ca. 120 mennesker som jobber på kontoret vårt i Nydalen, det er ikke mange sammenlignet med TV 2s ca. 900 og NRKs ca. 3300.

Men vi får til utrolig mye likevel! At vi er TV 2s største konkurrent i det kommersielle TV-markedet skyldes delvis det flotte miljøet av produksjonsselskaper i Norge. De lager nemlig alt det gode TV-innholdet som vi bestiller fra dem.

Men mest av alt skyldes det et veldig godt samhold blant våre ansatte, og at folkene herbryr seg om sine kollegaer og om arbeidsplassen sin. TV-kanalen TVNorge har lenge levd etter verdiene leken, real og oppfinnsom. Det er også verdier vi ønsker å ha på arbeidsplassen vår i Warner Bros. Discovery – både i møte med hverandre og med de vi treffer gjennom jobben vår.
   
       

Om oss

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) is a leading global media and entertainment company that creates and distributes the world’s most differentiated and complete portfolio of content and brands across television, film and streaming. Available in more than 220 countries and territories and 50 languages, Warner Bros. Discovery inspires, informs and entertains audiences worldwide through its iconic brands and products including: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV and others. For more information, please visit www.wbd.com.

Copyright © 2008 – 2021
Warner Bros. Discovery

Åpenhetsloven

Warner Bros. Discovery

Besøksadresse:

Nydalen allé 37
0484, Oslo

Postadresse:
Postboks 4800,
0422 Oslo, Nydalen

E-post: resepsjon@discovery.com

Org.nr.: 831 193 042 MVA