Annonser hos oss

Kontakt oss!

TV
Å annonsere på en av våre kanaler eller tjenester er effektivt for å bygge merkevare, øke kjennskap og salg. Vi hjelper deg å finne den riktige miksen for å nå ut på riktig måte.

Lineær TV
Få medium klarer å samle folkemasser som TV, og fortsatt er det slik at TV-annonsering gir mest tilbake per investerte reklamekrone.

TRP-modellen
Fordelen ved å annonsere hos Warner Bros. Discovery er at du kun betaler for de seerne du aller helst vil nå. Og vi garanterer at du får det du har betalt for.

Reklamefilm
For å få mest mulig ut av reklamekronene dine, bør du fortsatt ha TV-annonsering som en del av kampanjen din.

Sponsorplakat
En sponsorplakat er en enkel og smart måte å få eierskap til våre programmer og låne verdiene de assosieres med.

Digital
Annonsering på Discovery+ gir ikke bare høy synlighet for merkevaren din i en ettertraktet målgruppe, det er også noe så sjelden som en trygg digital markedsføringskanal hvor du har stålkontroll på hvem som ser reklamen din.

Målbart
Kontroll på antall visninger og antall unike brukere med mer gir deg som annonsør full styring over dine kampanjer på Dplay.

Digitalt
Annonsering på Max gir en høy synlighet for merkevaren din i en ettertraktet målgruppe, og er en trygg digital markedsføringskanal hvor du har stålkontroll på hvem som ser reklamen din.

Eksklusivt innhold
Vi jakter hele tiden på unikt innhold for strømmepublikummet og jobber med utvikling av innhold spesielt med tanke på digital seing.

Brandcare
Brandcare hjelper med å tenke annerledes rundt annonsering. Vi kan skreddersy kreative konsepter som integreres med det redaksjonelle i og rundt et ønsket program. På den måten lager vi kommersiell historiefortelling hvor du som annonsør er i hovedrollen, som en naturlig del av våre kjente programkonsepter eller sportsrettigheter.

Sponsorater
Sponsorater er en kostnadseffektiv mulighet til å være synlige i markedet med høy dekning og frekvens.

Konseptutvikling
Ta en direkte del av våre produksjoner på en elegant måte.

Produksjon
Vi produserer levende bilder, gjerne i form av reklamefilmer, der du tar eierskap til noen av landets beste merkevarer på TV.

SPØR OSS OM ANNONSERING
Har du spørsmål om annonsering på en av våre kanaler eller tjenester? Ta gjerne kontakt med oss. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å svare deg innen 24 timer.

Om oss

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) is a leading global media and entertainment company that creates and distributes the world’s most differentiated and complete portfolio of content and brands across television, film and streaming. Available in more than 220 countries and territories and 50 languages, Warner Bros. Discovery inspires, informs and entertains audiences worldwide through its iconic brands and products including: Max, Discovery Channel, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV and others. For more information, please visit www.wbd.com.

Copyright © 2008 – 2021
Warner Bros. Discovery

 

Åpenhetsloven

Warner Bros. Discovery

Besøksadresse:

Nydalen allé 37
0484, Oslo

Postadresse:
Postboks 4800,
0422 Oslo, Nydalen

E-post: resepsjon@wbd.com

Org.nr.: 831 193 042 MVA